Zeilmiddagen
~ De ultime manier om je zeilgevoel vast te houden of uit te breiden~

De Zeilmiddagen: 's ochtends werken en 's middags lekker zeilen met de Zeezeilschool. Waarschijnlijk is er geen ontspannender manier om te (leren) zeezeilen dan lekker na het werk of na een ochtendje lekker uitslapen de zee op te gaan en van de onmetelijke ruimte en rust te genieten.
Voor u het weet heeft u de boot opgetuigd om te vertrekken. Wanneer u de havenhoofden van Scheveningen en de drukte van de Randstad achter u laat valt alle spanning gegarandeerd van u af.
Terug in de haven stapt u van boord alsof u een minivakantie heeft gehad.

Doelstelling

De zeilmiddagen zijn vergelijkbaar met de dagcursussen maar beginnen pas om 12:30 uur i.pv. 9.00 uur.
Uw wensen en die van de rest van de crew bepalen de invulling van de middag. Ontspannen en ontwikkelen gaan hier, net als bij onze andere cursussen, hand in hand. Wilt u CWO zeezeildiploma's voor niveau i, 1 of 2 halen?. De zeilmiddagen kunnen uitsekend worden gebruikt voor het verder komen binnen de niveau's i(nstap), 1 en 2. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel dan gewoon even met ons (070) 3514858.
TIP: Het is natuurlijk erg leuk om met uw vrienden, familie of collega's in de middag lekker te gaan zeezeilen. Nodig hen eens uit!

Opzet

Om 12:30 uur verzamelen we op de boot. We maken dan de boot klaar, wachten eventueel op de laatste mensen vanwege mogelijke files en varen rond 13.00u af. De cursistengroep is alle cursusmiddagen hetzelfde. Specifieke wensen kunnen worden afgestemd met uw instructeur.