Top-training Troubleshooten
~trainingen voor specifieke vaardigheden~

De TOP-trainingen zijn zo practisch als mogelijk opgezet. De bedoeling is dat u na de training uw vaardigheden snel veilig en efficient kunt toepassen. Onmiddelijk resultaat dus.

De top training troubleshooten is specifiek gericht op problemen welke zich aan boord kunnen voordoen die een direct gevolg hebben voor de veiligheid. Voorbeelden daarvan zijn onder andere aan de grond lopen, brand, lekkages, roerbreuk, mastbreuk en dergelijke. Tijdens deze training komt u in situaties waarin voor deze problemen een oplossing moet worden bedacht en uitgevoerd. Da afloop van de training weet u beter hoe met lastige situaties om te gaan, zal u minder snel in paniek raken en een aantal handvatten hebben om diverse problemen, waar mogelijk samen met de bemanning op te lossen.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor zeilers die van plan zijn een lange reis te ondernemen of aan een zware wedstrijd deel te nemen.
Vanwege het karakter van de cursus wordt er gewerkt in groepjes van maximaal vier personen en zijn twee instructeurs aanwezig.
De toptrainingen zijn aanvullende trainingen gericht op zeilers die in korte tijd enkele specifieke vaardigheden onder de knie willen krijgen. Om de snelheid in een cursus te houden is het wenselijk dat deelnemers beschikken over een bepaald ingangsniveau.

Let op

De cursus start op het moment van de briefing! Lees ook de cursus informatie van de betreffende training.
Klik hier voor een overzicht van alle praktische cursussen die binnenkort starten.
Beschikbaar / Available Vol / Full Laatste plekje / Last place
Check back regularly for updates!

Status Code Cursusomschrijving Wanneer Aantal Dagen Tijden Prijs Inschrijven