Zeilavonden op zee
~ De ultieme manier om je zeilgevoel vast te houden of uit te breiden~

De Zeilavonden

Ook hier geldt: voor elk wat wils. Wil je gewoon ontspannen genieten van een ondergaande zon op het water, boek dan een zeilavond-ontspanning. Waarschijnlijk is er geen ontspannender manier om te (leren) zeezeilen dan lekker na het werk de zee op te gaan en van de onmetelijke ruimte en rust te genieten. Maar: er moet ook gewerkt worden! De boot vaart niet vanzelf en onze schipper zal je vragen actief mee te doen.Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Sinds de introductie van deze cursus in 1999 is dit onze meest geboekte cursus. Voordat je aan boord bent gaat de stropdas af, of hakken uit voor de dames, de bootschoenen aan en voor je het weet heb je de boot opgetuigd om te vertrekken. Wanneer je de havenhoofden van Scheveningen doorvaart en de Randstad achter je laat ...... valt alle drukte gegarandeerd van je af. Terug in de haven stap je van boord alsof je een mini-vakantie heeft gehad en ben je helemaal vergeten dat je die dag ook nog gewerkt hebt.

Nachtzeilen

In het voor- en najaar is het een uitstekend moment om, als de zon vroeg onder gaat, het nachtzeilen te trainen. Het orienteren bij vallende duisternis of in het donker vraagt nu eenmaal een andere aanpak dan overdag met goed zicht. Naast het educatieve programma dat we hebben is het natuurlijk ook bijzonder om in het donker te zeilen en om de haven van Scheveningen op de aanwezige navigatieverlichting binnen te lopen.

Opzet

Om 18:30 uur verzamelen we op de boot. We maken dan de boot vaarklaar en varen rond 19:00u af. Specifieke wensen kunnen worden afgestemd met uw instructeur. Tijdens deze ontspannen avonden oefenen we de specifieke vaardigheden van het Jachtzeilen. Mocht je met meerdere personen willen boeken bel eerst even met kantoor of er voldoende plaats is.

Let op

De cursus start op het moment van de briefing! Lees ook de cursus informatie" .
Klik hier voor een overzicht van alle praktische cursussen die binnenkort starten.Beschikbaar / Available Vol / Full Laatste plekje / Last place
Check back regularly for updates!

Status Code Cursusomschrijving Wanneer Aantal Dagen Tijden Prijs Inschrijven