Midweekcursussen
~Lekker een (mid)week in Scheveningen je concentreren op het verbeteren van je zeilvaardigheden!~

Maandagochtend fris aan boord en vrijdagmiddag met een flinke hoeveelheid kennis en ervaring weer op de kade staan: dat is wat er met u gebeurt als u zich inschrijft voor de Midweekzeilclinic, een cursus voor zeilers die zich op gerichte en serieuze wijze verder willen bekwamen in het zeezeilen.

opzet

Om 9.00 uur verzamelen we bij de boot. Gedurende de midweek zeilclinic wordt gevaren voor de kust van Scheveningen. Elke avond arriveren we weer in de haven; er wordt dan ook niet aan boord overnacht. Geregeld krijgt u een theoretische onderbouwing aan boord over getij, stroming, schijnbare wind, ware koers, kompaskoers, betonning enz. "Wat is vandaag de weersvoorspelling? Hoe staat de stroming? Met wat voor deining hebben we te maken? Tussen vier en vijf uur bent u terug in de haven van Scheveningen. Gezamenlijk tuigen we de boot af. U kunt de avond invullen zoals u wenst. Een zeilclinic bestaat uit 5 opeenvolgende dagen van 9u tot 17u. U zorgt zelf voor een lunchpakket en 's avonds wordt het zeilen vaak met een gezamenlijk etentje afgesloten.

voor wie?

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor het behalen van CWO niveau I of II en voor training voor het CWO III niveau. Na afloop van deze cursus ligt je zeilvaardigheid een behoorlijk stuk hoger.

Let op

De cursus start op het moment van de briefing! Lees ook de cursus informatie" , boordkas, routes en andere bijzonderheden."

Klik hier voor ons complete cursusoverzicht.
Beschikbaar / Available Vol / Full Laatste plekje / Last place
Check back regularly for updates!

Status Code Cursusomschrijving Wanneer Aantal Dagen Tijden Prijs Inschrijven
CWO-MWC-24.211 Vijfdaagse midweek cursus (ma 29 juli - vr 2 aug) van 09-17:00u. De dagen zijn geschikt voor beginners of als opfriscursus. Onder leiding van een ervaren schipper leer je alle basishandelingen van het zeezeilen of, voor een meer ervaren zeiler, alles nog eens goed herhalen, voorbereiden van een zeilvakantie of oefenen voor het volgende certificaat. 29-7-2024 t/m
2-8-2024
5 09:00- 17:00u €650 Inschrijven
CWO-MWC-24.239 Vijfdaagse midweek cursus (ma 26 - vr 30 augustus) van 09-17:00u. De dagen zijn geschikt voor beginners of als opfriscursus. Onder leiding van een ervaren schipper leer je alle basishandelingen van het zeezeilen of, voor een meer ervaren zeiler, alles nog eens goed herhalen, voorbereiden van een zeilvakantie of oefenen voor het volgende certificaat. 26-8-2024 t/m
30-8-2024
5 09:00- 17:00u €650 Vol