Yacht Lease
~ Onbezorgd zeilen tegen een vast bedrag ~

Zeezeilen is een heerlijke en veelzijdige buitensport. Het bezitten van een eigen zeiljacht wordt door ondernemers gezien als een krachtig middel, dat binnen de gekozen marketingstrategie een belangrijke rol voor het bedrijf kan vervullen. De aanschaf van een zeiljacht vergt echter wel een flinke investering en het beheer en onderhoud is vaak tijdrovend, waardoor het voor veel ondernemers niet haalbaar is over een eigen zeiljacht te beschikken.

Met het speciaal daarvoor ontwikkelde Yachtlease concept brengt NL Sailing hier verandering in. Op basis van een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een gloednieuw zeiljacht, met ligplaats in Scheveningen terwijl alle tijdrovende zaken, zoals beheer, onderhoud en verzekering door NL Sailing voor u worden geregeld vanuit haar kantoor aan de haven. Ook kunnen wij zorgen voor verhuur van uw schip, zodat de kosten nog meer omlaag worden gebracht.

Een zeiljacht op maat

Het milieuvriendelijke karakter van het zeilen versterkt het imago van uw bedrijf. In nauw overleg zorgen wij ervoor dat het zeiljacht volledig in uw huisstijl wordt uitgevoerd, inclusief bijpassende spinnaker, zodat uw zeiljacht 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een schitterend reclameobject voor uw bedrijf is. Zowel in de haven, als op zee. Dat wordt door veel mensen gezien, het heeft een mooie uitstraling en u zet uw bedrijf op een bijzondere manier op de kaart.

Varende Promotie van uw Bedrijf

Een zeiljacht is een uitstekend promotiemiddel om actief in te zetten voor uw bedrijf. Uw zakenrelaties en uw personeel kunt u zo vaak u wilt een sportieve dag op zee bezorgen; zeilen geldt bijvoorbeeld ook als een uitstekend middel bij management trainingen en is bovendien zeer ontspannend. Wanneer dat nodig is kunnen wij voor een ervaren schipper zorgen, zodat u een zorgeloze dag heeft. Indien u op een dag meerdere schepen wilt inzetten voor bijvoorbeeld een bedrijfs evenement, dan kunnen wij dit tegen gunstige tarieven voor u regelen.

Meedoen aan wedstrijden

Bijna wekelijks vinden er zeilwedstrijden plaats voor kajuitzeiljachten, waaraan u mee kunt doen. Binnen de doelgroep van zeezeilers en in het wedstrijdveld zal men u gaan herkennen, en helemaal wanneer uw team kans ziet om vooraan in het veld mee te doen. Dat levert vaak prachtige foto's op in de diverse zeilbladen, of voor uw marketing doeleinden. NL Sailing regelt voor u desgewenst schipper, bemanning, crew-management of trainingen, zodat u steeds hoger in de uitslagen terecht kunt komen.

Aftrekbaar vast bedrag

Terwijl u het gehele jaar door kunt genieten van uw schip, zorgt NL Sailing voor onderhoud, verzekeringen en een permanente ligplaats. U betaalt slechts een vast "Operational Lease" bedrag per jaar en er zijn geen aan of verkoopkosten, zo heeft u geen onverwachte verrassingen. Het vaste bedrag is als bedrijfskosten aftrekbaar. Zo heeft u geen omkijken en altijd een vaarklaar schip. De mogelijkheden van een eigen schip bespreken wij graag met u.