Reis Routering en Planning
~ Maak van je meerdaagse zeiltocht een slimme en verantwoorde reis... ~

... We liggen aan de oostkant van het Oslo-fjord en met het team dat zojuist aan boord is gekomen, hebben we de uitdaging om binnen een week naar Den Helder terug te varen. Nadat we even naar de kaarten hebben gekeken zijn er wel vijf verschillende routes waaruit we kunnen kiezen. Maar hoe gaan we nu uiteindelijk varen....? Bij veel zeilers staat op een zeker moment een oversteek of langere reis op de agenda. Het bekende biertje in Pin Mill of meedoen aan een toertocht of zelfs een wedstrijd zoals de CAM race. Maar naast alle zeiltechnische of navigatietrainingen ontbreekt het soms aan overzicht om een uitgebreidere of meerdaagse tocht te kunnen plannen.

Doelgroep

De workshop Reis Routering & Planning is een van de mogelijkheden om je op een dergelijke tocht voor te bereiden. Daarnaast kan de workshop ook gebruikt worden voor zeilers die na het behalen van CWO III willen opgaan voor het CWO IV examen.

Ingangseisen.

Om deel te nemen aan deze workshop is er een ervaringseis van een aantal overtochten of dien je enige reizen als schipper of coschipper gemaakt te hebben en goede kennis te hebben van TKN stof. Om deel te kunnen nemen aan het examen is er een ervaringseis van 1000 zeemijl waarvan 250 zeemijl na het behalen van CWO III Marifoon diploma MARCOM-B en in bezit van het certificaat TKN.

Examen.

LET OP: U dient vooral niet te vergeten dat u zichzelf minimaal een maand voor het examen dient op te geven voor het examen. Een formulier daarvoor kunt u bij ons verkrijgen.

Let op

Lees ook de cursus informatie .
Beschikbaar / Available Vol / Full Laatste plekje / Last place
Check back regularly for updates!

Status Code Cursusomschrijving Wanneer Aantal Dagen Tijden Prijs Inschrijven