Instructeur (voor)Opleiding
~ Deel je kennis en ervaring met enthousiaste cursisten ~

als instructeur haal je nog meer uit je hobby!

Doe meer met je zeilkennis en ervaring. Heb je veel zeilervaring en een grenzeloze ambitie om te zeilen dan is het mogelijk om instructeur te worden of je zelf in die richting te ontwikkelen. Het zeilen en lesgeven op zee zal een frisse wending geven aan je zeilambities en je horizon verruimen. Wil je zeezeilinstructeur worden, dan bieden wij hiervoor een gedegen opleiding.

In het kort

Je bent ouder dan 18 jaar en beschikt over de nodige zeilervaring en ruime ambitie om zeilinstructie te geven. Heb je nog niet de vereiste papieren en ervaring dan volgt eerst een assessment. Liggen je zeiltechnische vaardigheden op CWO-III niveau, dan kun je examen doen. Vervolgens kun je instappen in ons Assistent Instructeur Programma, waarvan de Instructeurs Voor Opleiding (IVO) het begin is en gevolgd wordt door een periode van begeleiding en actief zeilen als assistent of co-schipper.

Na het behalen van het CWO-IV examen en de Instructeurs Opleiding (IO) krijg je de aantekening Zeilinstructeur II (Zi II). Daarna kunt u lesgeven onder begeleiding van ervaren instructeurs van de Zeezeilschool. Voor lesgeven binnen het RYA systeem heb je het Yachtmaster certificaat nodig en vervolgens je Cruising Instructor papieren.

Let op

Lees ook de cursus informatie .
Beschikbaar / Available Vol / Full Laatste plekje / Last place
Check back regularly for updates!

Status Code Cursusomschrijving Wanneer Aantal Dagen Tijden Prijs Inschrijven
RYA-INST-24.229 The RYA Cruising Instructor Course for RYA Yachtmasterâ„¢ Offshore skippers. Licence to instruct practical courses up to the level of RYA Day Skipper. Five day training and assessment with RYA Examiner (August 16-20). 16-8-2024 t/m
20-8-2024
5 24/24 €1295 Inschrijven