CWO Weektochten
~Lekker een paar dagen op pad om je zeilvaardigheden te verbeteren!~

Op dag 1 fris aan boord en na vijf dagen met een flinke hoeveelheid kennis en ervaring weer op de kade staan: dat is wat er met u gebeurt als u zich inschrijft voor onze weektocht, een cursus voor zeilers die zich op gerichte en serieuze wijze verder willen bekwamen in het zeezeilen.

opzet

Om 9.00 uur verzamelen we bij de boot. Gedurende deze week varen wij bijvoorbeeld naar Zeeland of de Wadden. We varen met minimaal 3 en maximaal 5 cursisten. Elke avond arriveren we weer in een haven, maar zullen ook een nachttocht maken. Geregeld krijgt u een theoretische onderbouwing aan boord over getij, stroming, schijnbare wind, ware koers, kompaskoers, betonning enz. "Wat is vandaag de weersvoorspelling? Hoe staat de stroming? Met wat voor deining hebben we te maken? Naast heel leerzaam is deze week ook erg gezellig.

voor wie?

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor het behalen van CWO niveau II en voor training voor het CWO III niveau. Na afloop van deze cursus ligt je zeilvaardigheid een behoorlijk stuk hoger.

Let op

De cursus start op het moment van de briefing! Lees ook de cursus informatie" , boordkas, routes en andere bijzonderheden."
Klik hier voor een overzicht van alle praktische cursussen die binnenkort starten.
Beschikbaar / Available Vol / Full Laatste plekje / Last place
Check back regularly for updates!

Status Code Cursusomschrijving Wanneer Aantal Dagen Tijden Prijs Inschrijven