Wereldkampioenschap Zeezeilen
WK IRC/ORC op de Farr 45

Een unieke ervaring.
Samen met het team vaar je na vier trainingsweekeinden en de North Sea Race het WK IRC/ORC op onze Farr 45.
Van 12 tot 20 juli 2018 is Den Haag het strijdtoneel van het wereldkampioenschap zeezeilen. Op het WK racen diverse jachten van 9 tot 20 meter. Een vernuftig high tech rekenmodel bepaalt voor iedere boot een handicap dat jaarlijks wordt verfijnd.
In 2018 wordt het zelfs nog spannender, want voor het eerst bundelen de twee meest geavanceerde handicapsystemen ORC en IRC de krachten in een gecombineerd WK zeezeilen.
De uitdagende Noordzee voor de kust van Den Haag zal het strijdtoneel zijn van de beste 150 van de 15.000 zeezeilende teams uit de hele wereld. Na ruim een week offshore en inshore wedstrijden te varen zal duidelijk zijn wie zich het beste team van de wereld mag noemen.

Het Team van de Zeezeilschool maakt bij alle WK races races gebruik van de routerings software WinGPS Voyager van Stentec:

Om mee te doen is het niet nodig om een top-wedstrijdzeiler te zijn, maar het is wel een pre als je eerder met ons aan wedstrijden hebt meegedaan en zeker als dat op de Farr 45 was. We zeilen allemaal voor ons plezier maar het wedstrijdelement geeft een extra uitdaging. Onder leiding van een ervaren wedstrijdzeiler kan iedereen zijn steentje bijdragen om de boot zo hard mogelijk naar de finish te sturen.

Meer info over het WK vind je hier:
https://offshoresailingworlds2018.com/

Beschikbaar / Available Vol / Full Laatste plekje / Last place
Check back regularly for updates!

Status Code Cursusomschrijving Wanneer Aantal Dagen Tijden Prijs Inschrijven