Vergroot uw Horizon
Zeezeilen geeft ongekende mogelijkheden. Waar voor de een het IJsselmeer al een echte uitdaging is, zoeken de meeste zeezeilers het toch verderop.

De Noordzee is ons belangrijkste vaargebied. Internationaal wordt de Noordzee als 'lastig' aangemerkt. Dat geeft dus uitstekend oefenterrein om een doorgewinterd zeiler te worden. Regelmatig organiseren wij dan ook reizen naar Engeland of Frankrijk, maar ook Scandinavie en de Kanaaleilanden behoren tot onze bestemmingen.
Deze reizen zijn ideaal om niet alleen goed te leren zeilen, maar daarnaast ook nog te genieten van prachtige omgevingen en leuke haventjes.

Tijdens deze reizen wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan reis en routeplanning, meteo, navigatie en dergelijke. Alle zaken die van belang zijn voor een veilige reis komen aan de orde, zodat je op termijn deze reizen ook zelfstandig kunt maken. Voor vertrek wordt gezamenlijk inkopen gedaan voor de reis. Er kan aan boord gekookt worden, maar de restaurantjes in de havens zijn ook altijd erg gezellig!

Bij de mijlenmakers ligt de nadruk vooral op de oversteek, wacht lopen, lange afstanden zeilen. Bij de lange zeiltochten staat het aandoen van (buitenlandse) havens meer centraal. De Internationale reizen zijn voor ieder niveau en staan garant voor een onvergetelijke ervaring, maar als je niet precies weet of het iets voor je is, dan kun je altijd even met ons bellen op 070-3514858.

Zeezeilschool Scheveningen
leidt al ruim vijftien jaar zeilers op door middel van de meest uiteenlopende cursussen. Van wedstrijdzeilen tot internationale zeiltochten, maar ook theoriecursussen navigatie en marifonie. Voor iedereen hebben wij alle ingredienten om uiteindelijk veilig zelfstandig de zee op te gaan.

Our Grace O'Malley sponsored by Volvo Ocean Race Team SCA.

Beter en veiliger varen
Zeezeilschool Scheveningen is in 1999 opgericht met de gedachte mensen slimmer en veiliger te leren zeilen door onder andere mee te doen met zeilwedstrijden op zee zoals de Fastnet.
Deze twee teams van de Zeezeilschool deden mee aan de Fastnet 2011

Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.