Teambuilding op Zee
~ op zee haal je het beste uit je mensen ~
Management Trainingen
Samenwerken is de sleutel voor succes. Leiderschap en communicatie bepalen hoe goed er wordt samengewerkt. Op een zeiljacht worden deze aspecten goed zichtbaar en krijgt het team een spiegel voorgehouden.
Zeilen op zee is een grote uitdaging waarbij alleen door goed samenspel een topprestatie is neer te zetten. Door een team op een heel andere manier met elkaar te laten samenwerken komen onder leiding van onze ervaren coaches onvermoede krachten en verhoudingen bloot te liggen.
Zeezeilschool Scheveningen biedt bedrijven diverse mogelijkheden en uiteenlopende coaching programma's voor het management team of afdeling. U kunt natuurlijk ook een dagje op de hei gaan zitten, maar op zee wordt iedereen net wat meer uit zijn comfort zone gehaald, waarbij vaak onvermoede kwaliteiten naar boven komen. Tijdens een tocht op zee in een van onze jachten gaan de deelnemers elkaar van een heel andere kant zien. De teamspirit die daarbij ontstaat tijdens het uitvoeren van diverse opdrachten heeft langblijvende positieve gevolgen voor de verhoudingen binnen het bedrijf. Dit is managementtraining in het kwadraat!

Noordzee Teambuilding
's Morgens een briefing, team samenstellen, rolverdeling doorspreken, de zee op om te oefenen, Scheveningse lunch en dan 'smiddags weer de zee op om het geoefende in praktijk te brengen. Inclusief team evaluatie en feedback.

Teambuilding Training Engeland
Samen genieten, afzien, wachten draaien en op elkaar vertrouwen op de overtocht naar Engeland. Samenwerken zal voor altijd een extra dimensie hebben. Inclusief team evaluatie en feedback.

Business Regatta
Teams strijden tegen elkaar. Alles hangt af van een perfecte samenwerking, de onderlinge communicatie wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Inclusief team evaluatie en feedback.

Een mooi voorbeeld van een bedrijvendag op de Zeezeilschool vind je hier

De mogelijkheden van deze, of een op maat gemaakte Management Training of Teambuilding bespreken wij graag met u: info@zeezeilschool.nl of 070-3514858Speciaal voor teambuilding, onze twee sportieve Farr 45s!


iedereen hard aan het werk


Zeezeilschool Scheveningen
Een unieke dag op zee met het team of de afdeling
Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.