Sail op Scheveningen
Op de eerste rang tijdens Sail Scheveningen
Opnieuw wordt Scheveningen de finishplaats van een groot internationaal maritiem evenement. Tientallen grote zeilschepen komen van 20 t/m 23 juni dit jaar naar de badplaats, omdat hier dan de finish is van de Liberty Tall Ships Regatta. Tien tot vijftien klassieke windjammers en rond de twintig middelgrote zeezeilschepen komen daarvoor naar de Scheveningse haven en dat kun je nu van dichtbij meemaken! Veel van deze schepen varen over de hele wereld en zijn alleen te zien bij grote internationale maritieme evenementen zoals Sail Amsterdam, maar nu dus ook voor het eerst in Den Haag.

Groepsarrangementen
Speciaal voor de zeilliefhebbers en allen die deze schitterende boten van nabij wil meemaken, organiseert de Zeezeilschool tijdens dit fantastische evenement tochten op de Noordzee om uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. We zien van dichtbij de klassieke zeilschepen aankomen in Scheveningen. Klik hier voor alle deelnemende Tall-Ships.
Er is op onze tochten altijd een gediplomeerd schipper aan boord om alles in goede banen te leiden, maar je mag ook meewerken aan boord om te ervaren hoe het zeilen op zee in zijn werk gaat. Daarnaast is er natuurijk voldoende ruimte om foto of film te maken, maar denk erom; de apparatuur kan nat worden, dus zorg voor een goede bescherming.

Scheveningen Bruist
In en rondom de haven bruist het daarnaast van de activiteiten en er is voor iedereen van alles te beleven. Klik hier voor het complete programma.

Op welke boten varen we?
Deze tochten vinden plaats op verschillende boten. We beschikken over een Dehler 38 en een vergelijkbare Beneteau First 40.7, beiden cruiser/racers. Op deze boten varen we met maximaal zes deelnemers plus onze schipper.
Daarnaast hebben wij ook twee Farr 45. Ze zijn geschikt voor maximaal 10 deelnemers plus een schipper van de Zeezeilschool.
Het zijn allemaal spectaculaire boten en geven de echte zeilliefhebber een belevenis die hij niet snel zal vergeten en voor de sportieve zeiler een fantastische ervaring!

Arrangementen op maat
Tijdens de Sail dagen in Scheveningen varen wij dagelijks uit met meerdere boten. Voor groepsarrangementen voor zes tot vijftig personen op deze dagen kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Dichterbij kun je niet komen; voor iedereen een unieke belevenis!
Tall Ships op de Noordzee


Dichterbij kun je niet komen


Bark Europa hier te zien in Scheveningen

Sailingschool Scheveningen
Zeezeilschool Scheveningen leidt al ruim vijftien jaar zeilers op door middel van de meest uiteenlopende cursussen. Van wedstrijdzeilen tot internationale zeiltochten, maar ook theoriecursussen navigatie en marifonie. Voor iedereen hebben wij alle ingredienten om uiteindelijk veilig zelfstandig de zee op te gaan. .


Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.