North Sea Regatta

Vuurschepen & North Sea Race

Vuurschepen en North Sea Race zijn de offshore openingswedstrijden van het grootste zeilevenement dat Nederland kent, de North Sea Regatta. De Vuurschepen race van Scheveningen naar Harwich, en na een rustdag de retourwedstrijd, de RORC North Sea Race terug naar Nederland. Een wedstrijd zoals de North Sea Race is een fantastische ervaring voor iedereen die eens wil meemaken hoe het is om als team samen een prestatie neer te zetten, wachten te draaien, af te zien en te genieten en in recordtijd heen en weer naar Engeland te varen. Deelname is ook voor wat minder geoefende zeilers, want hoewel er flink wordt doorgezeild, gaat het toch ook om de gezelligheid. Zo zullen er in Engeland ook wel enige pints worden geschonken, zodat je de volgende ochtend goed aangesterkt en uitgerust de terugreis kunt aanvangen.
Zelden zul je in zo'n korte tijd zoveel geleerd hebben.

North Sea Regatta

Het grootste zeilevenement dat Nederland kent is de North Sea Regatta. Gedurende vier dagen diverse wedstrijden voor de kust. In het Pinksterweekend zeilen ruim 500 teams wedstrijden voor de Scheveningse kust. Je kunt daaraan meedoen op één van de snelle Farr 45 jachten van de Zeezeilschool en je meten met de top van de Nederlandse zeezeilers. Je zal nog nooit zo snel zo veel over zeilen hebben geleerd als tijdens deze dagen!

For an impression of the North Sea Regatta 2016:Klik hier voor een overzicht van alle cursussen die binnenkort starten.


Grace O'Malley at the start of the North Sea Race 2014 in Harwich.


Jeanne d'Arc in the Solent during Fastnet 2013.

Sailingschool Scheveningen
Seasailingschool Scheveningen educates sailors for more than ten years with a wide variety of courses. From racing to international sailing, theory courses but also navigation and VHF. We have all the ingredients for everyone to go to sea on an independent and secure way .


Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.