Fottielje trainingen
~trainingen voor specifieke vaardigheden~
De TOP-traningen zijn zo practisch als mogelijk opgezet. De bedoeling is dat u na de training uw vaardigheden snel veilig en efficient kunt toepassen. Onmiddelijk resultaat dus.

Met de flottielje training bereid u zich voor op een vakantie in het Middellands Zeegebied. Vaak wordt gezeild met een bemanning die niet heel veel zeilervaring heeft. Toch moeten diverse manoeuvres en vaardigheden worden uitgevoerd die enige kennis en een goede coordinatie vereisen. De schipper moet goed met zijn bemanning communiceren over de uit te voeren taken, zodat de vakantie veilig en schadevrij kan worden afgesloten. Al deze zaken, zoals ankeren, manoeuvreren in de haven, gijpen, overstag, reven of ontreven komen tijdens deze training aan de orde.

Doelgroep
De toptrainingen zijn aanvullende trainingen gericht op zeilers die in korte tijd enkele specifieke vaardigheden onder de knie willen krijgen. Om de snelheid in een cursus te houden is het wenselijk dat deelnemers beschikken over een bepaald ingangsniveau.

Let op
De cursus start op het moment van de briefing! Lees ook de cursus informatie van de betreffende training.Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.