Gevorderde Zeilers willen net ietsje meer
~ in de beperking herkent men de meester ~
Onderstaande cursussen zijn gericht om de puntjes op de i te zetten. Als zeiler ben je nooit uitgeleerd en zijn er altijd zaken waarop je jezelf kunt verbeteren. Zo zijn de wedstrijden een ideale situatie waarin je je zeilhandelingen snel en efficient leert uitvoeren, optimaal gebruik leert maken van getijdestroming en word je tijdens masterclasses klaargestoomd voor het CWO IV of Yachtmaster examen, of leren we je hoe je een goede instructeur kunt zijn.

Doelstelling
Ervaring komt met de jaren. Maar ondertussen kun je met gerichte trainingen veel ervaring opdoen die je als schipper dagelijks van pas zullen komen. Wij trainen je om snel en efficient het niveau te bereiken dat je een verantwoord en veilige schipper bent in alle omstandigheden.Zeezeilschool Scheveningen


Our Grace O'Malley sponsored by Volvo Ocean Race Team SCA.

Beter en veiliger varen
Zeezeilschool Scheveningen is in 1999 opgericht met de gedachte mensen slimmer en veiliger te leren zeilen door onder andere mee te doen met zeilwedstrijden op zee zoals de Fastnet.
Deze twee teams van de Zeezeilschool deden mee aan de Fastnet 2011

Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven
EXP-INST-20.087
CWO / RYA Instructeurs vooropleiding (IVO) in drie weekeinden + de vrijdag. 27/28/29 maart, 10/11/12 en 24/25/26 april. Inclusief proefexamen. Tijdens deze intensieve training word je helemaal voorbereid voor het instructeurschap. Wanneer je vervolgens je CWO III of IV of het Yachtmaster certificaat behaalt (of al hebt) kun je bij ons stage gaan lopen.
27-3-2020 t/m
26-4-2020
9
24/24h
28-4-2017
D38 of B40F
€ 1180

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.