CWO Weektochten
~Lekker een paar dagen op pad om je zeilvaardigheden te verbeteren!~
Op dag 1 fris aan boord en na vijf dagen met een flinke hoeveelheid kennis en ervaring weer op de kade staan: dat is wat er met u gebeurt als u zich inschrijft voor onze weektocht, een cursus voor zeilers die zich op gerichte en serieuze wijze verder willen bekwamen in het zeezeilen.

opzet
Om 9.00 uur verzamelen we bij de boot. Gedurende deze week varen wij bijvoorbeeld naar Zeeland of de Wadden. We varen met minimaal 3 en maximaal 5 cursisten. Elke avond arriveren we weer in een haven, maar zullen ook een nachttocht maken. Geregeld krijgt u een theoretische onderbouwing aan boord over getij, stroming, schijnbare wind, ware koers, kompaskoers, betonning enz. "Wat is vandaag de weersvoorspelling? Hoe staat de stroming? Met wat voor deining hebben we te maken? Naast heel leerzaam is deze week ook erg gezellig.

voor wie?
Deze cursus is bij uitstek geschikt voor het behalen van CWO niveau II en voor training voor het CWO III niveau. Na afloop van deze cursus ligt je zeilvaardigheid een behoorlijk stuk hoger.

Let op
De cursus start op het moment van de briefing! Lees ook de cursus informatie", boordkas, routes en andere bijzonderheden."
Klik hier voor een overzicht van alle practische cursussen die binnenkort starten.Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.