Heerlijke Dagzeiltochten
~Ontdek wat zeezeilen is met een lekker dagje uit in Scheveningen!~

... Altijd al eens op zee willen zeilen? Kom eens lekker uitwaaien op onze grote zeiljachten en ontdek wat zeezeilen precies is. We laten u zien hoe wij ons voorbereiden op een tocht op zee en dan steken we van wal. Eerst varen we door de haven heen waar we de zeilen hijsen en dan gaan we tussen de havenhoofden door, de zee op. Er gaat zeker iets door je heen wanneer je het ruime sop op gaat, de wijde horizon tegemoet en gelijk de drukke Randstad achter je laat.

De boten
Op de Dehler en de Beneteau, onze tourjachten ligt het accent vooral op tourzeilen. Op onze Farr 45 zullen we meer de nadruk leggen op het wedstrijdzeilen en is daarom minder geschikt voor beginners; Kijk daarom goed waar je voorkeur naar uit gaat en laat het ons weten als je hierover vragen hebt.

Opzet
We ontvangen je op de aangegeven tijd in de presentatieruimte van de zeezeilschool. Dan volgt een inleiding in zeezeilen waarin aspecten als veiligheid, boothandeling en navigatie aan bod komen. Waar het om gaat is dat je een juist beeld krijgt waarover het zeezeilen precies in z'n werk gaat en dat je zelf ervaart hoe het is om een jacht te besturen. Aan boord zijn de nodige reddingsmiddelen. Het enige dat je zelf dient mee te nemen is kleding die voldoende beschermt tegen water en koude. Bijvoorbeeld goede regen, outdoor, zeil of skikleding.(eventueel is zeilkleding te huur)

Let op
De cursus start op het moment van de briefing! Lees ook de cursus informatie"

Introduction to Sailing at Sea
If you want to try what it is like, if you want to know if you have sea legs, or if you just want to spend a nice day sailing at sea, you are very welcome at our one day sailing trip. The instructor will explain you al basics of sailing at sea and you will be able to hoist the sails, hold the helm, tack and gybe and maybe even do some basic navigation.

Zeezeilschool Scheveningen
leidt al meer dan tien jaar zeilers op door middel van de meest uiteenlopende cursussen. Van wedstrijdzeilen tot internationale zeiltochten, maar ook theoriecursussen navigatie en marifonie. Voor iedereen hebben wij alle ingredienten om uiteindelijk veilig zelfstandig de zee op te gaan.


Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven
CWO-DZT-19.327
Weekeindtocht Lelystad-Scheveningen; een actief weekeind op het water op de Farr 45, overnachten in Amsterdam Marina (let op, weinig luxe aan boord) en zondag verder via het Noordzeekanaal. Een mooie sportieve tocht op de snelle Farr 45. Heenreis vanuit Scheveningenmet ons personenbusje.
23-11-2019 t/m
24-11-2019
2
24/24
23-11-2019
Farr 45
€ 195

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.