Dagzeillessen
~veiligheid is gebaseerd op goede gewoonten - en goede gewoonten op voldoende training.~
Het doel van deze zeillessen is om u vertrouwd te maken met het zeilen en relevante ervaring te laten opdoen met verschillende aspecten en situaties op zee. U leert op een leuke, ontspannen, maar zeer effectieve manier wat het zeilen met een kajuitjacht op zee inhoudt.

Opzet
Er wordt lesgegeven op de Noordzee voor de kust van Scheveningen. We houden de groepjes klein om zo effectief mogelijk les te kunnen geven. Hierdoor kan de instructeur tevens het lesprogramma op uw persoonlijke wensen, leerniveau en zeilervaring aanpassen. Als CWO erkende zeilschool volgen wij de standaards van het CWO. Voor u betekent dat dat u weet wat u krijgt.

voor wie?
Deze cursus is bij uitstek geschikt voor het behalen van CWO niveau I of II en voor training voor het CWO III niveau. Na afloop van deze cursus ligt je zeilvaardigheid een behoorlijk stuk hoger. Door te eindigen met een wat langere tocht komen ook alle aspecten die daarbij horen uitgebreid aan bod.

Let op
De cursus start op het moment van de briefing! Lees ook de cursus informatie", boordkas, routes en andere bijzonderheden."

Een perfecte dag.

Met een gezellige groep

Lekker scherp aan de wind.
Zeezeilschool Scheveningen
Dagzeillessen zijn zeker gewaardeerd in de rij van CWO lessen. Met name het afsluitende weekend waarin we regelmatig naar Hellevoetsluis of zierikzee varen.
Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.